sunnuntaina 26.2.2017

Loppuviikko sujahti pienessä matalaliidossa, mutta liitäminen kannatti, koska eilen pidettiin ”tuparit” ja Tuulipukukoodin pilottilähetys.

Edellisten kotibileiden traumat oli enimmäkseen jo ehtineet unohtua, joten nyt oli hyvä hetki kutsua kavereita kylään. Oikea syy oli kuitenkin tämä ysäristiystävien kanssa kehitetty yhteisprojekti, YleX:n Parasta ennen! -ohjelman synnyttämän tyhjiön täyttämiseksi tarkoitettu ysäriohjelma.

Radion tekeminen hyvän porukan kanssa livenä tuntuu ihan toisella tavalla oikealta kuin omassa yksinäisyydessään ruudulla valuvalle chattiruudulle höpöttäen. Oli ihan hyvä idea aloittaa pilotista, koska lähetys oli alusta asti täynnä pientä seikkailua ja muuta äksöniä. Noudatin myös hyvin nöyrästi Norman Cookin nyrkkisääntöä ja olin melko varmasti sen 20% enemmän humalassa kuin yleisö. Mikä näin jälkikäteen ei välttämättä ollut ihan kaikkein paras idea sitten kuitenkaan.

Tein tänään huomion kahdesta asiasta; hyvässä seurassa ei tarvitse elää kiinni Webissä tai puhelimessa, ja olen selkeästi vähän ruosteessa tämän dokumentointielämäntavan kanssa, sillä en onnistunut taltioimaan eilisestä ensimmäistäkään valokuvaa. No, Kirsi onneksi otti!

Seuraava, eli ensimmäinen, Tuulipukukoodi lähetetään 25.3.

lokeroissa dj, bileet, tuulipukukoodi

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2017 helmikuu