sunnuntaina 16.4.2017

Millennium - Back To Basics

Kun sain jo viime vuoden puolella kutsun Millennium-bileisiin, en ollut tietoinen tästä legendaarisesta konseptista, mutta tosi iloinen siitä että pääsisin useamman vuoden soittelun jälkeen ensimmäistä kertaa kotikaupunkiin soittamaan.

Järkkäilyjen edetessä kokonaisuus alkoi sitten vähän hahmottua. Jälleen kerran, todella upeaa päästä isojen nimien ja kokeneiden ammattilaisten seuraan soittamaan. Nöyräksi vetää.

Itse bileet oli kaikin puolin huikea kokemus. Jengiä oli paikalla harmittavan vähän, mikä etenkin juuri oman settini aikana näkyi karmaisevasti kun Proteus pääsi vauhtiin seinän toisella puolella. Omaa tunnelmaa latisti vähän se, että yksikään originaaleista minioneista ei tullut paikalle, vaikka kyseessä oli tosiaan paitsi ekat bileet kotikaupungissa, myös eka headliner-slotti klubikeikalla. Tiia sentään pelasti!

Mutta nyt kun tämä paikallinen dj-poppoo tuli tutuksi, toivottavasti nämä bileet olivat ensimmäinen monista! :) Ohessa koko poppoo. Yeah!

lokeroissa dj, bileet, millennium, keikka, turku

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2017 huhtikuu