Assyraportti - LIVE!

Lauantai, 5.8.2000 klo 4:21

Tällähetkellä omaa Assemblyjuhlaani on jatkunut yhtäkestoisesti 38 tuntia. Olen ollut valveilla jo ties kuinka kauan yhteen menoon, täällä en ole nukkunut vielä silmän räpäystäkään. Tarvetta jo ehkä kuitenkin olisi, mutta jatkuva kofeiinin tankkaus auttaa pysymään pari askelta väsymystä edellä. Cokista on kulunut omalta osaltani noin 4,5 litraa ja uskoakseni sijoitun juhlakansan alempaan keskitasoon, eli parhaimmillaan erilaisia colajuomia kuluu useita litroja päivässä.

Yleisnäkymä partyhallista

Itse tapahtuma on ollut erittäin mukava ja positiivinen kokemus tähän mennessä, suuri osa aikaisempien vuosien puutteista on saatu korjattua tai ainakin parannettua. Hallissa oleva metelitaso on saatu laskemaan järkeviin rajoihin jopa siinä määrin, että kuulosuojaimia ei tarvitse käyttää ja puhuminenkin sujuu useimmiten ihan normaalilla äänenvoimakkuudella. Valkokangas on vihdoinkin sopivan kokoinen ja verkkojärjestelyt sujuivat (ainakin omalta osaltani) ongelmitta.

Perjantai-illalla sattui pakollinen takaisku kun koneestani hävisi yhtäkkiä kaikki verkkoyhteydet maailmalle. Parin hiustukun raapimisen ja usean uudelleenkäynnistyksen jälkeen vian syyksi osoittautui loppujen lopuksi vioittunut keskeytys emolevyllä. Sain vian melko nopeasti korjattua vaihtamalla verkkokortin kokonaan toiseen väylään.

Näkymää meidän joukkion kohdalta

Partyverkon nopeus on ollut melko laimea, omalta osaltani en pysty kunnolla hyödyntämään käytettävissäolevaa kapasiteettia ja tällöin käytännön linjanopeus jää noin 20kt siirtovauhtiin sekunnissa. Melkein samaan vauhtiin päästään jo tavallisella ISDN-modeemilla, mutta pääasiahan silti on että verkko yleensäkin toimii! 10 Megan kytkimet olisivat saaneet olla jo lähtöpäässä satamegaisia, jolloin nopeutta olisi varmasti saatu jonkinverran lisää. Tosin tällöin myös kustannukset nousevat ja ne taas vaikuttavat lippujen hintoihin, joten... Ihan hyvä kompromissi.

Kuvia ja mahdollisesti myös lisää tekstiä on odotettavissa juhlan edetessä, tältä erää lopetan tähän.

- VS

Tämänhetken työpöytä näyttää tältä:
Työpöytä
Lisää taustakuvia täältä!

 

Takaisin Assemblysivulle