keskiviikkona 11.7.2007

Vilinää

Eilinen oli kokonaisuudessaan melko unohtumaton päivä. Edellisillasta hieman kohmeisen aamun jälkeen osallistuttiin Arlo Belsheen erittäin inspiroivaan ja ajatuksia herättävään sessioon ketteristä metodeista ja uusista lähestymistavoista projektinhallintaan. Pian sen jälkeen alkoivat Lightning Talk-puheet, joiden aloittaminen lankesi allekirjoittaneen harteille. Kiireessä valmisteltu esitys ei mennyt aivan nappiin, mutta reaktiot olivat onneksi täsmälleen toivotun kaltaisia (mistä enemmän toisaalla). Noin kahdensadan kuulijan edessä esiintyminen oli hivenen pelottavaa kun olin henkisesti valmistautunut pieneen ryhmäesitykseen parillekymmenelle nörtille jossain nurkassa. Olipa kuitenkin ihan hyvä avaus ensimmäiselle EuroPython vuodelle.

Tänään esittelimme Jyrkin kanssa lyhyesti Djangolla väsäämämme laskuhärpäkkeen, joka on tarkoitus putsata ja julkaista avoimella lisenssillä lähipäivinä. Illemmalla löysimme itsemme netistä ja saimme tietää miksi kaupungissa vilisi sunnuntaina sekä poliiseja että jalkapallohuligaaneja.

Eilisillan konferenssi-illallinen oli upea. Sen jälkimainingeissa keskusteltiin ptkälle yöhön web-kehitysalustoista, politiikasta ja uskonnoista, samalla kun nautittiin suomalaisnäkökulmasta sikahalpoja drinkkejä maan kalliimmassa hotellissa. Konferenssin virallinen ohjelma on nyt ohi, mutta hälinä jatkuu varmasti vielä huomennakin.

Nyt takaisin konferenssihotellille jälkipileisiin.

lokeroissa biletys, django, europython

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2007 heinäkuu