perjantaina 13.7.2007

Viimeinen päivä Vilnassa

Keskiviikkoillasta tuntuu olevan jo ikuisuus, mutta se vietettiin rauhallisissa merkeissä konferenssihotellin aulabaarissa. Konferenssivieraiden kanssa jutustelu on monella tavalla mukavaa, koska IT-aiheiden lisäksi keskusteltavaa löytyy paljosta muustakin. etenkin amerikkalaisille nauraminen tuntui olevan pop.

Eilinen vietettiin melkein kokonaan konferenssihotellin eri baareissa parin uuden projekti-idean kimpussa. Illalla käytiin käsittämättömän halvassa unkarilaisessa ravintolassa illallisella ja sen jälkeen kierreltiin ihmettelemässä vanhan kaupungin kauneuksia.

Kulunut viikko on ylittänyt odotukset niin monta kertaa, että on hankala hahmottaa kaikkea tapahtunutta. EuroPython järjestetään Vilnassa myös ensi vuonna, ja olen lähes varma, että tulemme tänne silloin uudestaan. Kun kaupungin koukeroista on saanut jo vähän vihiä, seuraavan reissun voisi kuvitella olevan vielä kertaluokkaa mukavampi.

Lento Helsinkiin lähtee parin tunnin päästä. Mikäli kukaan ei onnistu pudottamaan lentokonetta minigrip-pusseihin pakatulla hammastahnalla, ehtinen lämmittää kotona saunan vielä tämän päivän puolella. Tietokoneeton loma alkaa huomenna. Rokrok.

lokeroissa vilna, matkailu, työ, europython

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2007 heinäkuu