Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Sunnuntai, 29.10.2000

Laivareissu oli ja meni. Siitä on nyt aikaa jo yli neljä kuukautta. Ajatuksena oli ottaa vähän rennommin tällä kertaa kun viime kerralla tuli sekoiltua. Olisi ehkä pitänyt koputtaa puuta... Tällä kertaa laivamatkalla tuli toilailtua sen verran pahasti, että sen matkan aikana loppui tähänastisen elämäni ehdottomasti paras ajanjakso tylyllä tavalla. (Kerrottakoon sama suomeksi niille, jotka eivät sitä vielä tienneet, eli en ole enää kihloissa enkä myöskään enää seurustele Sallan kanssa)

SallaTämä elämäni toistaiseksi pahin kokemus ei kuitenkaan lopettanut suhdettamme välittömästi, mutta isku oli kuitenkin loppujen lopuksi liikaa. Ristiriitaisten tunteiden värittämä kirjoitus elämän itsestään selvyyksistä oli yksi niitä harvoja tekstejä, jonka sain puserrettua itsestäni ulos tänä aikana.

Tuosta en sen kummemmin viitsi tarinoida, on tapahtunut paljon muutakin. Kauppakorkean pääsykokeet olivat täysi floppi tuon edellämainitun tapauksen johdosta, siinä puolestaan valui monen kuukauden aktiivilukeminen vessanpöntöstä alas. Firmalla menee puolestaan ihan hyvin, ensi keskiviikkona pidämme avajaiset VIP-vieraille ja julkistamme ensimmäiset palvelumme suurelle yleisölle.

Vaikken kauppakorkeaan päässytkään, olen silti lukenut avoimen puolella kaikenlaista kivaa ja vähemmän kivaa. Uusia ystäviäkin on sitä kautta siunaantunut, näistä erityisesti mainittakoon ystäväni Tiina (alias Muusa), joka on nyt viimeaikoina ollut se jonka olkapäätä vasten on voinut tunteita ja turhautumia purkaa.

Nämä sivutkin ovat taas käyneet läpi jonkinlaisen muodonmuutoksen, toivottavasti lukijakunta pitää näkemästään. Jos ei muuta asiaa ole, niin käy nyt ainakin raapustamassa nimesi vieraskirjaan. =)

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti