Unessa.net : Arki : Menneet :

Perjantai, 10.8.2001

Voi perse. Taas joku viaton sivullinen sai yhteystietoni ilman kunnollisia varoituksia siitä, että niiden halluassapito saattaa olla rikos. No ei ehkä rikos sentään, mutta haitallista terveydelle nyt ainakin.

Upeetamahtavaa. Ensimmäinen yhteinen kokoontuminen työporukan kanssa. Ei olla koskaan ennen oltu kaikki samassa tilassa samaan aikaan ja nyt oltiin Antin kotona (aivan upean mahtava, sikaiso wanha puutalokämppä eerikinkadulla) palaveeraamassa ja juopottelemassa. Wau. Oli kivaa.. sen vähän aikaa mitä se kesti.

Keksin toisen lain tämän sikkunaislain lisäksi tänään, näistä kummastakin pitänee kirjoittaa oat juttunsa myöhemmin.

Loppuillasta Dynamossa keräsin rohkeuteni ja tutustuin Kaisaan (jonka nimeä en saanut mainita) ja juttelin tämän kanssa ehkä pidempään kuin olisi pitänyt. Tosi yllätys että tämäkin kaunis ja mukava yksilö oli varattua lajia, mutta ilta meni ainakin ihan rattoisasti siinä.

Pian tuli valomerkki, sen jälkeen meidät ajettiin pois. Maxin kanssa Zembaloitiin Adan eteen jossa oli älytön jono. Minä menin taksijonolle ja Harri Adaan. Hyvä kompromissi. Taksijonossa törmäsin yllättäen Ampparityttöön, jolla oli seuranaan joku pikän korskea mies. Loistavaa.

Eka kerta taksilla kotiin, 77 mk tjsp. Ihan liikaa. Voi perse.

 

Ainiin. Olin unohtaa. Törmäsin apteekissa (tjsp?) sattumalta Lahden Mikkoon. Hiukan huisia. Tuttuja tuttuja jotka ei oikeesti ole tuttuja... Tämän henkilön sivujen kautta Unessa.nettiin eksyi nainen, jonka olemassaolosta en voi olla kuin onnellinen. Tämä oli vuosisadan sattuma!!! :)

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti