Unessa.net : Kaverit :

Miia

MiiaRakas ystävä. Tuttu verrattain lyhyen ajan takaa, mutta kuitenkin usein tuntuu siltä kuin hän olisi ollut aina lähellä. Miia on yksi niistä harvoista ystävistä jolle voin kertoa kaikki murheeni tietäen, ettei hän tuomitse tai hylkää. Toruu kyllä tarvittaessa ja sättiikin, mutta hey... that's what frends are for, right?-)

 

Etäistä vain maantieteellisesti

Välimatkaa tämän poikkeuksellisen naisen ja tämän enimmäkseen harmittoman wannabe-exhibionistin välille kertyy tielaitoksen mukaan 304km. Tämä tarkoittaa sitä, että kommunikoimme keskenämme pääasiassa meilitse ja puhelimitse.

 

Livelive!

Tärähtänyt MiiaOnneksi toisinaan sentään onnistumme törmäilemään toisiimme myös elävässä elämässä. Miia on vieraillut muutamaan otteeseen täällä Turussa, kesällä 2001 kävimme TaNpereella testaamassa Särkkiksen ja minäkin olen jo kerran uskaltautunut Jyväskyläänkin asti Miiaa katsomaan :)

 

Se kaikki alkoi...

Palautetta Unessa.netistä, 5.5.2001
Hän lähettää palautelomakkeen kautta hirmuisen pitkän meilin, joka syystä tai toisesta herättää mielenkiintoni. Vastaan tähän ja siinä samalla myöhästyn bussista. No.. elämä jatkuu.

On loppukevät, pääsykokeisiin valmistautuminen alkaa olla kliimaksissaan. Suhteemme Miian kanssa lähenee myös jonkinlaista kliimaksia, jutelemme sähköpostitse vähintään kerran päivässä. Ensimmäisen kuukauden aikana lähetin hänelle yli 50 meiliä ja sain melkein yhtä monta.

Miia ihan gänishTodellisuutta, 9.6.2001
Tasan kymmenen päivää ennen TUKKK:n pääsykokeita nään tämän (tällöin 23-vuotiaan) nuoren naisen ensimmäistä kertaa ja kaikki sähköpostin välityksellä kerrotut jutut heräävät henkiin. Tyttö vaikuttaa juuri siltä mitä olin odottanutkin.

 

...vaan ei aivan
Mutta se onkin sitten jo pidempi tarina...


Unessa.net - Elämää verkossa