Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Keskiviikko, 28.2.2001

Sain maanantaina Vasolta tarjouksen yksiöstä Haritussa. Tämä 38m2 kämppä sijaitsee tosi hyvällä paikalla ja siinä on kohtuullinen käyttövastike (vuokra). Soittelin erinäisiä puheluita asian tiimoilta eilen ja maanantaina, olen menossa katsomaan tätä ihmettä huomenna. Toivottavasti kävisi tuuri tällä kertaa, tuon kaltaiset yksiöt ovat todella kysyttyjä.

aikamoinen valopää...Näin muutamien yhteensattumien jälkeen Nupin tänään pitkästä aikaa. Istuskelimme Cosmicissa hyvän aikaa ja juteltiin kaikesta mahdollisesta. Illemmalla muut gaiffarit liittyivät joukkoon ja loppuilta olikin sitten pelkkää häröilemistä. Istuttiin iltaa, puhuttiin paskaa ja pelattiin Alfabetiä.

Ulkona on edelleenkin ihan järkyttävän kylmä. Illallakin oli jotain 15 astetta pakkasta. Se tuntuu jäädyttävän kaikki ajatuksetkin, kun en ole taas vähän aikaan tuntunut olevan selvillä siitä mitä tässä elämässä oikein tapahtuukaan. Veera lähetteli tekstiviestejä ja mä vaan olin ärtynyt kokoajan. Se on ärsyttävää ja turhauttavaa kun ei kykene ajattelemaan ja hahmottamaan asioita.

Nuppi lähti takaisin kassulle jossain vaiheessa ja me mentiin viisseiskaan istuskelemaan. Siellä sitten puhuttiin lisää paskaa, pohdittiin filosofisia kysymyksiä ja naurettiin vanhoille jutuille. Vanhoja kouluaikoja on kiva muistella... silloin kaikki oli niin saatanan helppoa. On se kumma kun elämästä ei osaa nauttia kuin jälkeenpäin. Pitäisi opetella jokin toinenkin tapa.

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti