Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Tiistai, 26.6.2001

En päässyt sitten lipastolle(kaan), siltä nyt pahasti näyttää.

Pahus. Todella paska aloitus tälle päivälle, ei voi muuta sanoa. Soitin sinne ja joku asiaa totaalisesti osaamaton kanslisti räpläsi papereitaan ja kertoi ettei nimeäni löydy ainakaan valittujen joukosta. Loistavaa, millä muulla olisi jotain väliä?

No. Työasiat sentään näyttävät sujuvan paremmin. Niiden innoittamana otin työkalut (ne vähäiset mitä tänne olen kerännyt) käteen ja painelin autolle. Puolen tunnin päästä parkkipaikalla kiroili helvetin hikinen ja kyynärpäitään myöden rasvainen miehenalku, joka oli juuri saanut asennettua kulkuneuvoonsa uuden kaasuvaijerin. Nyt siinä autossa ei ole enää muuta vikaa kuin se, että se ei toimi...

En tainnut olla ainoa, joka kaipasi läheisyyttä ja jotain puuttuvaa viikonloppuna. Salla oli täällä eilenkin, luulen että osaamme tehdä toisemme vieläkin tavallaan onnelliseksi. Mikään ei tunnu paremmalta kuin toisen läheisyys kun sen toisen tuntee noinkin hyvin. Tiedämme kummatkin että se ei ole muuta kuin väliaikaista mielihyvää, mutta sillä ei ole mitään väliä jos se tuntuu hyvälle. Mä ainakin tykkään loikoa sohvalla katsomassa telkkaria tekemättä yhtään mitään muuta. Onnellista harhaa koko juttu.

Todellisuus onkin sitten jotain muuta. Eilinen työkokous päätyi muutaman kaljatuopin (???) jälkeen vaiheeksi cosmiccin ja illan aikana paloi reilut sata markkaa taas. Prkl. Sanna pyörii jatkuvasti mielessä, vaikken ole kuullut tytöstä mitään perjantain jälkeen. Pyysin häntä leffaan, mutten saanut mitään (varmaa) vastausta vielä. Ärsyttävää koska hyvät paikat menevät kuin hiekka sormien välistä ja jos satun varaamaan vain yhden lipun niin sen sitten kyllä ihan varmaan tietää että vartin päästä tulee tekstiviestissä että ”nojoo, kyllä mä voisin oikeastaan tullakin...”. Sinänsä vähän tylsä tämä koko juttu, että mä en oikein osaa olla paikallani vaikka tyttö vaikuttaakin todella mukavalta.

Josta päästäänkin aasinsillalla vuosituhannen ihastukseeni, joka jaksaa vieläkin olla aivan liian mukava. Epäreilua että kaikki tuollaiset poikkeukselliset ihmiset asuvat jossain kaukana. Lupaan muuttaa Jyväskylään heti kun saan sieltä yliopiston sivuaineoikeuden =)

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti