Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Maanantai, 26.3.2001

Eiliset bänditreenit tuntuvat vieläkin sormenpäissä, pitkästä aikaa alkaa sormenpäiden nahka kovettua soittamisesta. Eilinen meni muutenkin koko päivä ihan harakoille, samoin kun tämä päivä. Olen kuunnellut ostamaani CMX:n levyä ahkerasti, ehdin jo ihastua Yrjänän sanoituksiin. Mulla on jo muutaman päivän ajan ollut sellainen hassu tunne sisällä joka yllyttää kirjoittamaan, mutta en ole vieläkään saanut ajatuksiani vuodatettua paperille asti. Odottelen sopivaa hetkeä.

koneet muuttivat Assemblyille...Muuttoon on aikaa enää viikko. Tai itseasiassa saattaa olla vähemmänkin, en ole ihan varma. Asia selviää aikaisintaan keskiviikkona kun tiedustelen lopputarkastuksen ajankohtaa. Aikaa on kuitenkin hyvin vähän, se on fakta. En edes osaa lähteä ajattelemaan sitä miten ja missä järjestyksessä kaikki nämä kamat täältä sitten pitäisi rahdata. Kai se sitten pakostakin selviää viikonloppuna. Kauhea työ siinä ainakin on, sänky ja hyllyt pitää pistää palasiksi, hifit täytyy kasata kokoon ja kaikki muut kamat sitten.. huhh. Viime kesäisen rumban (kun muutettiin toimisto kahteen kertaan) jälkeen muuttaminen on kyllä yksi vittumaisimmista asioista koko maailmassa. Tässä tilanteessa koko asialla on tosin hyvinkin iso positiivinen leima, mutta silti.

Olen tainnut jäädä koukkuun Adan kebabeihin. Nuppi sanoikin, että ne ovat Turun parhaita. Parhaita tai ei, löysin taas itseni sieltä eilen. Ja sitä edellisenä, ja sitä edellisenä päivänä. Hmm...

Veera päätti sitten kertoa musta jotain vähän erilaisesta näkökulmasta. Ihan kivaa, että joku jaksaa. Kiertelin eilen tuolla jonkun aikaa ja löysin sieltä muutakin kivaa. Anni näytti hauskalta tuossa vanhassa kuvassa, se lienee otettu silloin kun ne hiukset oli vielä pitkät. Niin eiväthän ne nyt ole pitkät.

Maikkarilla alkoi mielenkiintoinen sarja. Faroutissa katsojat ovat olennaisessa osassa itse ohjelmaa. Kaikki ohjelman olennaiset osuudet löytyy verkosta ja itse kilpaileminen, eli äänestäminen tapahtuu myös verkon kautta. Pilottijakso alkoi varsin jännästi: poikajoukkue sai tehtäväkseen osallistua pornoleffan kuvauksiin. Varmasti jokaisen miehen (salainen tai vähemmän salainen) unelma... odotan mielenkiinnolla minkälaiseen osaan nämä veijarit saavat itsensä asetettua. :)

Todella levoton olo. Jatketaan huomenna.

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti