Unessa.net : Arki : Menneet :

Keskiviikko, 12.9.2001

Niinpä niin. Elämä jatkuu kaiketi. Liikaa kuolemaa ydelle ihmiselle parin päivän sisällä, voisi äkkiseltään ajatella.

Miia soitti eilen ja kysyi miten voin. Ihan hyvin olosuhteisiin nähden kaiketi. En ole juurikaan itkenyt, enkä sen kummemin edes ajatellut koko asiaa. Olen ajatellut niitä hyviä muistoja Harjavallasta ja mummulasta yleensä mitä matkan varrella on tullut koettua.

Good Will Hunting antoi lisää mietittävää sen suhteen että kaikki viat voi kääntää rakkaastaan positiivisiksi asioiksi. Niinhän se loppujen lopuksi on: mummusta tulemme kaipaamaan aina sitä uskomattoman positiivista ja suvaitsevaista puolta, sekä sitä miten jokaiselle tuputetaan kahvipöydässä änkkeliä ja voita. Ennen niille naurettiin ja hymyiltiin, nyt niiden perään itketään.

Sain tänään kuulla, että olen kantamassa arkkua. En tiedä onko se joutumista vai pääsemistä, mutta jotenkin hyvin etäiseltä ja oudolta vastuulta se tuntuu.

Edelleenkin on äärettömän lannistavaa käsitellä näitä juttuja yksin. En yksinkertaisesti halua jutella asiasta kavereiden tai ystävien kanssa. Sallakaan ei vielä taida edes tietää, mutta luulisin että sekin täytyy tänään kertoa. En ole raukalle raaskinnut mitään sanoa, koska hän niin kovin mummusta piti. Itseasiassa kertoi vähän aikaa sitten että minussa ja meissä hän ikävöi eniten Harjavaltaa ja mummua. Huoh.

- -

Pääsi sitten jotkut Isot Pojat leikkimään vähän lentsikoilla. Pelkäsin ihan oikeasti että nyt alkaa komas maailmansota, mutta se pelko lienee vähän hälventynyt tämän päivän aikana vaikkakin on käynyt aika selväksi että joku saa nokkiinsa aika pahasti jos ja kun jotain voidaan osoittaa sormella ja sanoa että ”-toi se oli!”.

Toivon, että kolmas maailmansota ei syttyisi tästä. Toivon, että päin vastoin - koko maailma yhdentyisi yhden askeleen lähemmäs toisiaan ja saisimme aloittaa uuden, entistä paremman ja turvallisemman aikakauden tässä elämässä. Uskon ihmisiin ja meidän tulevaisuuteemme. Ei tämä typerä maailma voi olla niin tyhmä että heittäisi kaiken tämän hukkaan pelkästään muutaman idiootin rättipään takia. Ei helvetissä.

- - -

äh. tuli muuta tekemistä.

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti