Provinssirock 2004
Rokkaajan paluu

 

Provinssinoviisi etsimässä uusia festarikokemuksia. Vuoden takaisesta on opittu sen verran, että lippu on nyt kaksipäiväinen ja suurimpaan osaan ulkomaisista (tuntemattomista) artisteista on tutustuttu etukäteen iTunesin avulla. Rokrok!

 

21.6. — Ohi on

Siitä huolimatta, että reissu kääntyi lieväksi farssiksi, lauantain provinssi jäi yhdeksi mieleenpainuvimmista festarikokemuksistani. Kameraan kertyi perjantain ja lauantain ajalta reilut sata festarikuvaa, joten seuraava urakka onkin saada kuvat nettiin. Odotettavissa siis aurinkoisia kuvia yleisöennätykseen yltäneestä provinssilauantaista :)

 

18.6. — Perillä ollaan

Klo 23:43.
Päivä sujahti kuin silmänräpäyksessä. Junaan ehtimisen kanssa oli vaihteeksi hieman tekemistä, mutta kaikki sujui hyvin ja nyt köllötelläänkin jo mukavasti Tiinan äidin kämpillä Seinäjoen keskustassa.

jengiä Seinäjoen asemallaJa kyllä, Tampereelta todellakin tuli lisää rokkaajia. Jopa tuttuja. Perille päästyämme tuttuja ilmaantui vielä lisää. Nähtäväksi jää moneenko törmätään huomenna. Toivottavasti moneen :)

Päivän yllätyksen järjesti paikallinen Anttila, joka myi Fizzin siideriä - mukaanlukien omaa lemppariani eli kuivaa omppua - 0,33 litran tölkeissä hintaan 1 e/tölkki. Tuli sitten iloliemet ostettua kertarysäyksellä ja vieläpä hyvissä ajoin ennen varsinaista koitosta.

Huomenna herätään ajoissa (eli vasta sopivan myöhään) ja käynnistetään päivä Egotripillä. Sään kanssa on vielä jännäämistä, mutta eiköhän se rokkifiilis tästä ala pikkuhiljaa löytymään!

 

17.6. — Reitti selvä

Tai ainakin selvillä. Rokkaamaan lähdetään turkurokkijunalla (siitä tuli nyt tänään sellainen), perjantaina klo 16:05 - 19:30, ja takaisin tullaan hieman kehnoon aikaan, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 04:04 - 07:55. No, onpahan aikaa lopetella sunnuntain rokit rauhallisesti ilman turhaa kiireilyä.

Intterkwebin sääpalvelut (1,2) povaavat epävakaata säätä, mutta television puolella lupasivat puolestaan lämmintä ja suurimmaksi osaksi aurinkoista. Kunpa vain telkkarin puolella olisivat tällä kertaa oikeassa.

 

16.6. — Provinssisivut verkkoon

Viime vuoden tilityksestä on tullut hurjasti iloista palautetta ja mukavia kommentteja, joten tämän vuoden webortaasiin varauduttiin hyvissä ajoin.

Digital IXUS 400Nyt matkalle lähtee kameran kaveriksi myös reilusti tallennustilaa, joten muistikortin täyttyminen ei toivottavasti vaivaa tilanteiden tallennusta ainakaan ihan samoissa mitoissa kuin viimeksi.

Tämän vuoden Provinssiwebortaasin lopullista laajuutta tai muota ei ole vielä päätetty, mutta eiköhän se viimeistään tulevan viikonlopun jälkeen selviä. Tilaisuuden tullen päivityksiä on odotettavissa myös livenä -- jos ei muuten niin ainakin mobiiliblogin voimin :)

 

15.6. — Liput palvelusta

Tänäkin vuonna lähtöpäätös meni melkoiseksi empimiseksi. Vaan täytyyhän sinne päästä uudestaan, joten tänään käytiin hakemassa La-Su ennakkoliput lippupalvelusta. Jostain syystä tänä vuonna lippuja ei ollut (ainakaan virallisesti) tarjolla paikallisissa levyliikkeissä, mikä oli sinänsä tylsää.

Seinäjoelle matkaamisesta ei ole vielä tietoa. Kimppakyytimahdollisuudet ja juna-aikataulut ovat nyt syynissä. Perjantaina on vielä töitä, joten lähtö venyy väistämättä ainakin iltapäivään, ellei iltaan tai yöhön asti.

 

Aiheeseen liittyvää

»» Provinssirock 2003 - Ihmisiä ihmisten juhlassa - Vuoden 2003 kokemuksia
»» Virallinen Provinssirock

»» Unessa.net Vieraskirja
»» Satumaa keskustelut