/away

Aamulla sinkoudun junan matkassa länsi-Moskovaan, mistä lautalla yli Tallinnaan. Perille Pärnuun pääsen toivottavasti joskus illansuussa. Tällä kertaa työmatkaksi naamioitu reissu kestänee muutaman päivän. Jos hyvin käy, ehdin vielä viikonlopuksi Tiinan seurassa Seinäjoelle.

Kissat painivat Lontoosta ostetulla kokoontaitettavalla tuolilla. Niitä tulee ikävä. Tiinaa on ikävä jo nyt, mikä on valitettavan tuttua. Meillä on kenties liikaa suorituspaineita ja liian hyviä tekösyitä töiden taakse kätkeytymiseen kun eilisen kaltaisia juttuja on niin vähän. No, ehkä taas viikonloppuna. Ehkä.

Kuoromme uudet sivut ovat mahtavasti vaiheessa. Niiden kai pitäisi olla jo tämän viikon perjantaina timmissä, joten asialle olisi kai syytä tehdä jotain suhteellisen pian – vaan millä ajalla? No, onneksi useimmissa Pärnun keskustan pyöreäikkunaisissa kahviloissa on nykyään ilmainen langaton verkkoyhteys, joten päässen välillä sinne puurtamaan jos isän ja töiden huomiolta vain suinkin ehdin.

Tapasin rakkaan Jussin, aka. Nupin, tänään pitkästä aikaa. Nyt päässäni soi Ultra Bran (tai oikeastaan Sinnemäen) Pärnu.

» Lokeroissa helsinki, työ, kaverit, viro, parisuhde, nuppi