Satumaan paluu

Vielä elokuussa suunnittelin selviäväni ”viikossa tai parissa”. Jos olisin tyytynyt ohjelmiston silloiseen tilaan, se olisi ehkä riittänytkin, mutta tänään julkaistu Satumaa toimii hurjasti kehittyneemmällä alustalla.

Tekniikan lisäksi myös osoite on uusi. Kaikki vanhaan järjestelmään osoittavat linkit on pyritty säilyttämään uudelleenohjauksien avulla toiminnassa, joten muutosta ei pitäisi koitua yhtään rikkinäistä linkkiä.

Ulkoasultaan vielä osittain keskeneräinen Satumaa poikkeaa suuresti sekä vanhasta Satumaasta että useimmista muista keskustelufoorumeista. Luotan kuitenkin siihen, että tämä uudenlainen näkymä tulee nopeasti tutuksi ja että nykyisen näkymän rosoisuudet saadaan tasoitettua ajan mittaan.

Uusi Satumaa on aikaisempaa huomattavasti yksinkertaisempi ja sitä on mukavampi käyttää. Se mahdollistaa myös useampien järjestelmien helpon yhdistämisen, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että tulevaisuudessa useimmat Unessa.netin tunnistamista vaativat alueet toimivat yksillä ja samoilla tunnuksilla.

Miten ensi vuonna viisi vuotta täyttävä foorumi herää henkiin viikkoja kestäneen teho-osastolla virumisen jälkeen riippuu mitä suurimmassa määrin sinusta. Nyt on hyvä hetki lähteä mukaan! Tervetuloa :)

» Lokeroissa satumaa, unessa.net, muutos