Puhdas pöytä

Työpöydän voi saada järjestykseen vain kahdessa tapauksessa: jonkun vieraan vuoksi tai siksi, että pitäisi lukea tenttiin. Tällä kertaa kyse oli lukemisen välttelemisestä.

Huomenna on kaksi tenttiä. Matematiikan tentti alkaa viiden tunnin päästä, siihen olen lukenut vain välttävästi. Illalla on johtamisen tentti, johon en ole ehtinyt lukemaan lainkaan. Johtamisen osalta asia on onneksi jo entuudestaan tuttua, mutta matematiikan suhteen tuntuu siltä kuin laskeminen olisi yhtä tyhjän kanssa. Tässä maailmassa ei tunnu olevan mitään mikä saisi siihen motivaatiota edes sen verran, että jaksaisi opetella perusteet.

Tällä kertaa on kuitenkin siinä mielessä ihan hyvä fiilis, että kaikki demot olen laskenut ihan yksinäni itse, joten sen mitä niistä ymmärsin, osaan toivottavasti tentissäkin. Nyt, tosin, vaikuttaisi kuitenkin siltä, että näillä tiedoilla ei pääse tentistä läpi.

Illalla olisi myös poikkeuksellisen tärkeät kuorotreenit, mihin en todennäköisesti ehdi. Loppupäivä menee jokatapauksessa rattoisasti seuraavaan tenttiin lukiessa, joka on heti tiistaina.

Nämä voisi vielä ehkä juuri ja juuri selvittää kunnialla, mutta sekä huomenna että tiistaina odottavat työt osuvat vähän hankalaan aikaan. No, lohtua tuo onneksi se, että loppuviikko onkin sitten (yhtä keskiviikon luentoa lukuunottamatta) vapaata. Varsinaista opiskelijaelämää tämäkin.

» Lokeroissa opiskelu