Missä ne nukkuu?

Keväällä kun hankittiin kissat monien ensimmäinen kysymys oli ”missä ne nukkuu?” Se tuntui hassulta. Silloin siihen ei oikein osannut vastatakaan, mutta tänä aikana sitä on jo ehtinyt dokumentoimaankin.

Hetki sitten ne nukkuivat yhdessä mytyssä sohvalla. Tahvelilla, joka on samanikäistä siskoaan melko tarkkaan tuplasti suurempi (koska se on kolli ja vähän lihava sellainen), on usein tapana tulla ja mätkähtää siskonsa päälle. Joskus tulee mieleen, että mahtaakohan se pienempi saada edes henkeä, mutta siinähän se vaan kehräilee. Kovin ovat läheisiä.

Yöt ovat täynnä ajatuksia. Ajatukset täynnä ideoita joita harvoin saa talteen. Tänään pohdin asioita joita haluaisin toteuttaa töissä. Haaveilen sellaisesta työpaikasta jossa kaikkea ei tarvitsisi tehdä itse. Olisi mukavaa olla vaihteeksi jonkun muun alaisena, puurtaa jonkin hyvin rajatun työn parissa. Vähän isommassa yrityksessä ei tarvitsisi myöskään tuoda ihan kaikkia juttuja työajan jälkeen kotiin.

Nyt kun itsellä on todella iso innostus siihen mitä tekee, olisi myös todella hienoa jos olisi joku jonka kanssa voisi vaihtaa ajatuksiaan. Tällä hetkellä noita juttukavereita ei oikein ole. (Puhumattakaan siitä että olisi joku jonka kanssa toteuttaa niitä.)

Kun viimeinenkin hieman tiukille mennyt projekti loppuu pian, seuraava on jo alkanut. Kuvittelin koko ajan, että ehdin hyvin levähtää näiden välissä. Kunnes ne ovatkin jo limittäin.

Eniten harmittaa se, että tällaistenkin ongelmien takia pitää valvoa öitään.

» Lokeroissa työ, kissa