Leirimerkintä

Haa! Olen kaukana tietokoneista ja nettiyhteydestä. Miten ja miksi ihmeessä sitten tämä merkintä? Yksinkeraista: koska se on mahdollista. (Niin, Arki2-järjestelmä osaa siis myös tulevaisuuteen julkaisemisen.)

Tämän viikonlopun kuoroleiri avaa syksyn kuorotapahtumien sarjan. Tiedossa on vaikka mitä, mutta suurin osa meiningeistä sijoittuu vasta marras-joulukuulle. Leiri pidetään tälläkin kertaa Kakskerrassa Anssin vanhempien mökillä, samassa paikassa missä oltiin viimeksi kesällä. Nyt mukana on joukko uusia kasvoja, joten illan riennot menevät varmasti osittain tutustumisen merkeissä. Varsinainen työosuus onkin sitten vähän haastavampi. Lauantain aikana on tarkoitus treenata käytännössä koko syksyn ohjelmisto läpi. Tällä kertaa oma tavoitteeni on se, että sunnuntaina on vielä ääni tallella. (Yleensä se on tosin lähtenyt vasta treenien jälkeisen ilakoinnin seurauksena, mutta nyt koitan olla vähän fiksummin.)

Toivottavasti tämä reissu nollaa hieman parin menneen viikon rumbaa. Loppuviikosta alkoi jo hetkittäin tuntumaan hieman epätoivoiselta, mutta perjantaina asiat taas setviintyivät – kuten niillä on tapana. Tuntuu, että tällä kertaa irtiottoviikonloppu on oikeasti ansaittu.

Huomenna on taas mukava palata kotiin Tiinan luo.

» Lokeroissa kuoro