Hyvästit ahdistukselle

Alkukevään ahdistus toisen pahasta olosta on tipotiessään. Sen tilalla on suuri tyhjä aukko; ei mitään. Olen nauttinut jokaisesta yksin eletystä päivästä, mutta jotain puuttuu. Jotain oleellista.

Uuteen kotiin muutossa syntynyt kaaos on säilynyt lähes muuttumattomana viime viikosta. Ei ole yksinkertaisesti napannut tehdä asialle yhtään vitun mitään. Eipä tuo tunnu kissojakaan häiritsevän, joten samapa tuo. Kyllä se jossain vaiheessa alkaa häiritsemään, jolloin lienee oikea aika toimia.

Yksin eläessä on muutenkin aika helppoa ajatua rappiolle. Muutamaa kohtalotoveria jonkin aikaa seurattuani tulee väkisinkin mieleen muutaman vuoden takaiset ajat, jolloin kehitin tavan juoda siideriä ihan muuten vaan. Auttoi rentoutumaan, kyllä, mutta väärällä tavalla. En tiedä onko nykyinen elämäni yhtään sen terveellisempää, mutta olenpahan ainakin oppinut olemaan juomatta suruuni.

Kannoin uusimman turmeluksen välineen kotiin edellispäivänä. Yyberhienolla grillillä pääsee naapureiden suosioon ja sillä saa käristettyä muhkean sähkölaskun.

Pelle on niin oikeassa.

Muiden mietteitä

<seikku> Saadaanks me testata sun grilliä ens viikolla? Pidetäänkö grillibileet?

<Heip> Muuten mitä sidukkaa juot, melkein kaikkea kokeillut, mutta kun ne on niin älyttömän imeliä, vastustuskyky suojelee humalaan pääsemistä, pitää vaihtaa kaljaan

<Uninen> seikku: toki. Heip: Crowmoor on lempparia ja esimerkiksi Stowford on myös varsin hyvää. Viimeisin tuttavuus, Magners, on ehkä jopa parempaa kuin edellämainitut

<Uninen> Lähes kaikki suomalaiset "siiderit" ovat kyllä niin karmeita litkuja, että ... no, en sano :P

<daftis> Jos tykkäät noista siidereistä, niin Johnny Jump Up voisi kanssa pudota sulle.

<Pilkq> Meidän grilliehdotus meni läpi!! :) Mageeta, se tasapohjanen versio oli kyllä musta parempi

<oca> Oli kiva nähdä pitkästä aikaa livenä, ja vieläpä vesiselvänä ;)

<Uninen> daftis: kiitos vinkistä, täytyy maistaa :) Pilkq: myyrä suositteli samaa, joten valinta ei ollut vaikea :)

<Uninen> oca: samat sanat. olisin kyllä viihtynyt seurassanne vähän kauemminkin, mutta ehkä joskus toiste...

» Lokeroissa ahdistus, rappiolla, grilli