Vilinää

Viikkoon mahtui paljon. Vähän liiankin paljon.

Torstaina tapasin pitkästä aikaa pers-Jannen ja ensimmäistä kertaa myös viehättävän tulevan vaimonsa. (Kirjoitin heistä aiemmin.) Samaan rytäkkään tuli ohimennen nähtyä myös Anssi, myöskin ensimmäistä kertaa. Tosi noloa, että ei tunne edes kotinurkkiensa verkkopersoonia.

Jannen kanssa tuli juteltua sen verran web-kehityksestä ja tekniikasta, että Outilta oli vähällä loppua sudokut kesken. Vaihdoimme ideoita mm. Podcasthakemiston kehityksestä, mikä oli varsin avartavaa. Olisi mukava jatkaa keskustelua loppuviikolla kun suuntaan Assemblyille.

Siivosimme Tiinan kanssa vanhan kämppämme viimeisetkin nurkat torstai-iltana. Kävin vielä perjantaina ihmettelemässä puhtaalta tuoksuvaa vanhaa kotia. Ei näyttänyt enää kodilta. Avaimien palautuskin kävi yllättävän nopeasti. ”Tässäkö tämä nyt sitten oli?” Niin kai.

Lauantaina oli Johannan tuparit. Mainio kämppä upealla paikalla. Ja mukavaa seuraa.

Sunnuntaina keskityin olemaan tekemättä yhtään mitään. Loistava päivä.

Eilinen vähän sekoitti kuvioita. Toistaiseksi upeasti toiminut unessa.netin uusi palvelin joutui tietoturvahyökkäyksen uhriksi ja ammattitaidottomuuteni palvelimen ylläpidossa tuli todistettua katkerasti. Korjauksiin meni noin 20 h silkkaa säätämistä, mutta nyt kaikki toimii taas moitteetta. Hypersuuri kiitos Nebulan asiantunteville ja aina valmiudessa oleville tukihenkilöille.

Muiden mietteitä

<Nailor> Jaa, kait tuosta tämänkin vuoden assyreissun toiminnasta voisi jotain vitumentaatiota tehdä :)

» Lokeroissa ero, unessa.net, tuparit, kaverit