Aamu ennen

Olen varmasti kaikkein vähiten innoissani koko matkasta. Itse asiassa en ole lainkaan innoissani. Yksi syy on varmaankin se, että en ole työkiireiltäni ehtinyt miettimään koko reissua lainkaan ennen tätä aamua.

Puhelin herätti klo 5.30. En jaksanut herätä, mutta en saanut enää untakaan. Pitäisikö ottaa snorkkeli? Missäköhän matkalaukut ovat? Entä jos niitä ei löydykään? Pitäisiköhän se kuoropaita pestä? Mihin aikaan se linja-auto mahtoi lähteä? Ehdinkö pakata? Muistinko hoitaa kaikki työasiat?

Lienee ihan hyvä asia, etten ole ehtinyt murehtimaan mitään ennen tätä aamua. Käytännön järjestelyt ovat hoituneet murehtimatta pikku hiljaa kuin itsestään ja loput varmasti järjestyvät paikan päällä. Puheenjohtajamme tiedotti eilen, että majoitusvarauksemme oli sotkettu jonkun toisen suomalaispoppoon kanssa, minkä vuoksi joudumme kaiketi asustelemaan eri puolilla kaupunkia, mikä on aika syvältä. Toivottavasti tuokin järjestyy jotenkin.

Pyhitin tämän päivän matkajärjestelyille. Tänään ehtii siis vielä murehtimaan paljon lisää kaikenlaista. Aamusaunan jälkeen maailma näyttää toivottavasti taas iloiselta.

PS. Lake Worth, FL, +20 °C

» Lokeroissa sauna, matkustelu, murehtiminen