Nykyaikaa

Webin kiehtova ja samalla rasittava piirre on sen jatkuva nopea muutostahti. Kun muu maailma elää vuosikymmenissä, vuosissa ja kvartaaleissa, webissä eletään kuukausissa, viikoissa ja päivissä. Kesällä alkanut myllerrys on viimeinkin ehtinyt myös etusivulle asti.

Sivuston uusi etusivu peittää alleen kulisseissa tapahtuvaa remonttia. Pikkuhiljaa, pala palalta, olen saanut siirrettyä Unessa.netiä nykyaikaan. Vaikka uutta on jo vaikka kuinka paljon, suuri osa sivustosta on vieläkin remontointijonossa.

On mukavaa saada välillä valmiiksi myös näkyviä uudistuksia kun kesästä lähtien tehdyt työt ovat tähän mennessä näkyneet suurimmaksi osaksi vain konepellin alla. Etusivun uudistus on tähänastisista uudistuksista näkyvin. Uusi etusivu antaa sivustosta toivottavasti aikaisempaa oikeamman kuvan. Linkit ja kuvat viestivät elämästä ja vain keskeisin sisältö on esillä. Tämä täydentää hyvin edellistä merkittävää päivitystä.

Pidän uusista aluista. On erittäin iloista, että pääsen vihdoinkin näkyvästi alkuun myös Unessa.netin uudelleenrakennuksessa. Lähitulevaisuudessa on luvassa paljon kaikkea muutakin kivaa, kannattaa pysyä kyydissä!

PS. Kuten aina, kaikki kommentit ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita!

Muiden mietteitä

<Anonyymi Pelkuri> Heh, onneksi lopulta ymmärsit että ne ihme erikokoiset tekstit eivät ole hyvä juttu

<Uninen> Jos pelkuri tarkoittaa tageja, niin älä huoli, ne kyllä tulevat vielä takaisin =)

» Lokeroissa etusivu, meta, unessa.net