Feikkiä

Olen saanut muutaman päivän aikana yllättävän paljon erilaisia ketju- ja huijausviestejä. Mitta täyttyi tänään kun Laura lähetti varmasti aidoksi luulemansa viestin Progesterex-nimisestä sterilointilääkkeestä. Kyseinen huijaus käynnistyi jo vuonna 1999, mutta se elää vieläkin. Varmaankin siksi, että useimmat eivät tiedä sen olevan feikki.

Tein ongelmaa lievittämään suomenkielisen sivuston, jolle alan keräämään (lukijoiden avustuksella, toivottavasti) lisää netissä leviäviä urbaaneja legendoja. Sivusto on tarkoitettu suomenkieliseksi avuksi, johon voi viitata tarvittaessa.

(Tarkoitusta varten räätälöity sovellus jossa on perustoimintojen lisäksi mm. tagitus, kommentointimahdollisuus ja rss-syöte syntyi mallipohjineen kaikkineen alle tunnissa. Alustavan sisällön kirjoittamiseen meni reilusti kauemmin. Django rokkaa.)

Muiden mietteitä

<gettiz> Mä vähän jo mietin, että kun saisi tuota lääkettä jostain, ei tarttis enää pillereitä ostaa. :P

<heli> http://www.barrypopik.com/index.php/texas/entry/neiman_marcus_cookie_recipe_urban_myth/ ja sitten se näilläkin sivuilla ollut junan päällä matkustelija..

<Uninen> Trainriding on sentään ihan todellista touhua. Myös 80-luvulla kuollut heebo on todellinen. Ja ko. video levisi YouTubessa ihan itsestään, ei ketjukirjeillä :)

<Uninen> Trainrider-linkki, ks. http://insomnia.livejournal.com/721066.html

» Lokeroissa sähköposti, legendat, huijaus, laura