perjantaina 22.8.2008

iPhone Virossa

Telia-Soneran Viron tytäryhtiö, EMT, julkaisi hetki sitten uuden iPhonen kanssa myymänsä kytkypaketit. Applen uutuuspuhelinta tullaan Virossa myymään ainoastaan kahdella pakettivaihtoehdolla, kuukausihintaan 35 tai 57 euroa.

Edullisempaan liittymään kuuluu 100 minuuttia puheaikaa, 100 tekstiviestiä ja 100 megatavua tiedostonsiirtoa, kalliimpaan vastaavasti 250. Rajoittamatonta datayhteyttä ei ole tarjolla. Suuremman 16 gigatavun kapasiteetin omaavan iPhonen hankintahinnaksi tulee valitusta liittymätyypistä riippuen 250 tai 180 euroa.

Tarkemmat tiedot löytyvät EMT:n iPhone-pakettien sivuilta.

Pettymys. Olen kohtuullisen varma, että iPhonesta ei ole tulossa suurta myyntimenestystä Virossa kun hinnat ovat jopa kalliimpia kuin Suomessa.

(Vrt. Vastaavat Soneran iPhone-hinnat: ~32 tai ~52 EUR + 245 tai 165 EUR. Lisäksi, Soneralta voi ostaa iPhonen omaksi ja liittää siihen haluamansa (Soneran) liittymän, jolloin liittymään saa halutessaan esim. rajoittamattoman datayhteyden.)

lokeroissa viro, sonera, iphone, emt, apple

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2008 elokuu