perjantaina 18.7.2008

Kesä. Se on sitä kun aurinko paistaa ja tytöt keimailevat vähissä vaatteissa. Poika viettäisi mieluusti kaiken vapaa-aikansa rannalla ihastelemassa tyttöjä jotka keimailevat vähissä vaatteissa. Tyttö antaa tälle hyvän neuvon:

<Pilkq> tee tolle puutostilalles jotain

Tottelias luonne kun olen, koitin etsiä lähiseudulta baaria ottaakseni neuvosta vaarin, mutta epäonnistuin surkeasti. Olen hieman hämilläni siitä, että reilun tunnin kestäneen pyöräristeilyn aikana törmäsin tasan yhteen baariin (joka sekin oli täynnä suomalaisia). Tätä kartoitusta täytynee tarkentaa, sillä en halua uskoa että kaupungin kaikki juottolat ovat keskustassa turistien seassa.

Rannalla pelataan tällä viikolla lentistä. Törmäsin siellä satojen vähissä vaatteissa keimailleiden tyttöjen lisäksi suomalaiseen känniääliökusipäähän ja joukkoon nuoria jotka koristelivat wanhaa keltaista Mossea tarroilla. Olin vähällä kääntyä juttelemaan, mutta katseeni kiinnittyi ratkaisevalla hetkellä nuoreen vähissä vaatteissa keimailevaan naiseen ja unohdin mitä olin tekemässä. Ehkä ensi kerralla.

Huomenna suuntaan isän seurassa Suomeen Jazzeille. Poriin tulijat olkaahan yhteyksissä – olisi huippua nähdä teitä!

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2008 heinäkuu