sunnuntaina 27.7.2008

Rakas Suomi

Kävin sitten Suomessa. Ja tulin takaisin. Ja vaikka mitä.

Porin reissu oli yksi kummallisimmista jazzeista ikinä. Ensinnäkin, loukkasin jalkani pihatöissä lauantaipäivällä, vain tunteja ennen lähtöä pileilemään. Kun pääsin kaupungille, jalka oli niin turvoksissa ja kipeä, että oli pakko laahustaa häntä koipien välissä takaisin mökille. Se niistä jazzeista.

Sunnuntai-iltana tuli toinen mukava yllätys kun palatessamme Savitehtaankadulle ovelta tervehti kummallinen haju. Muuttohässäköissä hävinnyt sähkölasku konkretisoitui siihen, että kämpästä oli ystävällisesti katkaistu sähköt! (Sillä, että olin kahdesti erikseen tiedustellut ko. laskua puhelimitse ei näyttänyt olleen mitään vaikutusta. En itse asiassa vieläkään tiedä summaa, viitettä tai tilinumeroa jonne ko. laskun voisi suorittaa.) Mökkeily jatkui siis vielä Turussakin päivän verran, kunnes sitten suunnattiin takaisin Viroon.Hieman erilainen reissu tällä kertaa.

Onneksi tuli sentään nähtyä ystäviä ja tuttuja, sattumalta ja vähemmän sattumalta. Eikä rikkinäinen koipikaan ollut niin suureksi riesaksi kuin olisi voinut kuvitella.

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2008 heinäkuu