maanantaina 25.9.2017

Yksi DJ-harrastuksen hienoimpia aspekteja on se kun pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin. Oman alter egon ympärille on syntynyt aktiivinen faniporukka ja sen sydämestä on löytynyt tiivis joukko hienoja tyyppejä, joita on upea sanoa ystäviksi. Viikonloppuna tapahtui jotain erikoislaatuista kun yksi porukan etäaktiiveista saapui visiitille Suomeen niinkin eksoottisesta paikasta kuin Kansasista.

Matkasin toisen Villen kanssa perjantaina iltapäivällä yllätyksenä Erkkiä vastaan HEL-Vantaalle mukanani kassillinen Lonkeroa, Batteryä, salmiakkia, ruissipsejä ja sen sellaista ideana kuskata Erkki vuokra-autollaan sieltä Turkuun niin että hän voisi rentoutua ja nauttia matkasta ajamisen sijaan. Tämä osuus suunnitelmasta vähän feilasi, koska mies ei suostunut päästämään meitä rattiin, mutta yllätys sentään toimi.

Ilta kului perinteiseen minionityyliin musiikin, hyvän ruaan ja överimitassa myös juoman ja saunan parissa. Roni oli fiksuna miehenä saanut idean tuoda mukanaan kuivatun vihdan, josta saatiin kyllä jonkun verran iloa, mutta enimmäkseen ihan helvetisti koivunlehtiä ja hirveä sotku saunaan ja pesuhuoneeseen.

Viihdytimme perjantaikompaniaa vähän pienemmän joukkon kanssa Erkkiä myös lauantain. Ohjelmaa ei varsinaisesti ollut, mutta päivään saatiin mahdutettua lyhyt kaupunkikierros, päivällinen Blancossa, shoppailua, bisset Donnalla, lisää saunaa, suomitelkkaria ja puolipakollinen YouTube-maratoni. Ilma oli uskomattoman hieno ja lämmin, mukavampi kuin monena heinäkuisena päivänä.

Sunnuntaiaamuna hyvästelyjen jälkeen jäi tuttu tyhjä fiilis. Taas kerran todella hieno viikonloppu.

lokeroissa bileet, minionit, erkki, sauna

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2017 syyskuu