tiistaina 18.9.2018

Kesä sujahti kuin siivillä. Aina välillä syyhyää tarve dokumentoida hetkiä, mutta edelleen on vähän epäuskoinen olo siitä, että onko tämä uusi arki oikeasti totta. Kävi nimittäin niin, että haave omakotitalosta ja omasta autotallista toteutui monen, monen vuoden jälkeen.

Vaikka muutto teknisesti ottaen tapahtui jo heinäkuussa, se on hyvin konkreettisella tavalla edelleen täysin vaiheessa. Vanha, 60-luvulla rakennettu talo ei ole suunniteltu nörtti-dj-diy-hamstraajalle, kaappitila ei yksinkertaisesti riitä mihinkään. Ja koska olen vahvasti tee-se-itse-pureman vaikutuksen alaisena, haluan rakentaa kaiken tarvittavan itse. Nyt kun se on mahdollista! ..vaan se taas luonnollisesti vie melko paljon aikaa.

Työ ja radioharrastus vie ison osan, mutta sen lisäksi on myös (ainakin henkisesti) paljon tärkeämpiä asioita, joille nykyään saa löytää aikaa. Siitä joskus myöhemmin lisää.

lokeroissa kiire, muutto, arki

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2018 syyskuu