torstaina 7.2.2019

RIP Saapas

Päätin julkistaa tämän kaikista maailman paikoista Naamakirjassa, koska suurin osa kuuntelijoista on siellä. Kuitenkin;

Suru-uutisia, minionit. Ysärijatkojen toinen suosikkimaskotti, Saapas, on kuollut. Hän oli kuollessaan 15-vuotias.

Saapas oli iloinen ja utelias persoona, aina paikalla siellä missä tapahtuu. Hän oli perimmältään erakkosielu joka arvosti omaa rauhaa ja tilaa, ja viihtyi hyvin omissa oloissaan. Iltaisin ja monesti lähetysten aikana hän kuitenkin tunki itsensä #väkisin syliin tai dekkien viereen, ja nautti saamastaan huomiosta ilmaisten sen myös äänekkäästi kehräten.

Viimeisen kesänsä pikkukatti sai viettää maalla, päästen ensimmäistä kertaa elämässään seikkailemaan ulos ja nauttimaan luonnosta. Hiirijahdissa vanhalla piialla ei kuitenkaan ollut onnea kuin leikkihiirten kanssa, joita hän kuitenkin retuutti ja kantoi vielä edellispäivänäkin. Saapas oli ihan viime hetkiin asti hyvässä kunnossa ja elinvoimainen. Kuolinsyyksi arvellaan akuuttia munuaisten vajaatoimintaa.

Ysärijatkot pitää huomenna taukoa, mutta mikäli fiilis on oikea, saatan järjestää erikoislähetyksen lauantaina. Huomenna tutulla ohjelmapaikalla esiintyy DJ Satai.

lokeroissa kissat, saapas, kuolema

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2019 helmikuu