Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Perjantai, 13.4.2001

Perjantai ja kolmastoista päivä. Hyvä päivä tupareille. Pitkäperjantai. Se on sulle tosi pitkä perjantai!

Annimus
Jennimus
Nuppimus
Veeramus
itse isännälläkin näytti olevan hauskaa...

Paikalle oli kutsuttu melkein kaikki lähipiirin ystävät, suurinpiirtein kaikki ne, joista näilläkin sivuilla voi lukea. Porukkaa kertyi yhteensä yksitoista henkeä, saapumisjärjestyksessä: Markus, Nuppi, Lapa, Matkala, Olli, Anni, Jenni, Tiina, Teemu. Kaipasimme joukkoomme vielä Seppoa, Lassea ja Tuukkaa kavereineen, mutta he olivat estyneet. Sallakaan ei ymmärrettävistä syistä halunnut tällä kertaa osallistua pippaloihin.

Omasta mielestäni koko tuparijuttu meni oikein hienosti. Naapureita peloteltiin kovalla mekkalalla subbarin muhkealla avustuksella, ihmiset joivat omien ja muiden viinoja enemmän tai vähemmän liikaa ja ainakin melkein kaikilla oli hauskaa. Digikamera oli aktiivisessa käytössä ja jollain uskomattomalla tavalla Olli, Lapa ja Matkala onnistuivat välttämään kameraa koko illan...

Teemu ja Tiina alias Manwe ja MuusaNormaalit alkoholisoituneet tappelut jäivät lähinnä mun ja Veeran väliseksi ja sekin oli pelkästään mun idioottimaisne käytöksen ansiota. Sain Veeralta jotain kirkasta alkomahoolia (vodkaa?) lahjaksi, joten tottakai sitä piti sitten sekoittaa kokisen sekaan. Huonolla menestyksellä niinkuin aina.

Juon niin harvoin muutenkin, että aina kun olen kännissä saan kuulla siitä ihan koko ajan. Ville hei, sä oot kännissä! Aijaa. Ihan kun en sitä itse tietäisi. Ei kenellekkään muulle tuota toitoteta jatkuvasti. Muiden osalta se on tietysti itsestään selvää, että ne on kännissä, mutta minä olen tässä suhteessa joku silmätikku jota täytyy kokoajan pitää silmällä. Rasittavaa.

Markus ei tykännyt kameramiehestä...No. Mulla ainakin oli sikahauskaa. Mentiin loppuillasta jatkoille ensin studiolle ja sieltä EG:n alakertaan. Toivottavasti ei tullut hirveesti juotua siellä kenenkään piikkiin, en kertakaikkiaan muista mitä kaikkea siellä oikein tapahtui.

Kun sieltä EG:ltä tultiin joskus kahden aikaan vielä takaisin kämpille, mä sain kunnollisen tunnelatauksen päälle ja rupesin avautumaan porukalle vähän kaikesta. Anni ainakin sai osansa sanahelinästä, suureksi osaksi noita mietteitä löytyy myös vieraskirjasta...

Kunnon juhlimista ei voi sanoa juhlimiseksi ilman jotain dramaattista käännettä suuntaan tai toiseen. Tätä en haluaisi ottaa uusiksi. Suhteemme Veeran kanssa on nyt ohi. En edes halua muistaa miten me tuohon päädyttiin, se ei missään nimessä johtunut mistään illan aikana tapahtuneesta asiasta, mutta niin se vaan on.

seuraavan päivän karu näkyEn ole vielä halunnut ajatella mitään tähän liittyvää. Kaikkia niitä asioita, jotka muuttuvat a kaikkia niitä asioita jotka pysyvät ennallaan. Niitä on paljon.

Lauantaiaamu valkeni vähän sekavassa mielentilassa. Mulla ei ollut taaskaan minkäänlaista krapulaa, mutta henkisesti olo ei ollut ehkä niitä kaikkein parhaimpia. Heti kun katse siirtyi olohuoneen puolelle, juhlimisen jäljet osuivat silmin. Se onkin sitten siivoamista tänään.

Kiitos kaikille, jotka olivat mukana. Oli helvetin hienot pileet.

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti