Unessa.net : Arki : Menneet :

 

Sunnuntai, 18.3.2001

Mysteerinen viikonloppu takana. Viime päivien tapahtumien johdosta ajattelin, että tänne saitille pitäis kehittää joku keskimääräisen tyytyväisyyden mittari jota voisi säätää päivittäin aina sitä mukaa miltä tuntuu. Tuollaisen mittarin luoman aaltokuvion perusteella olisi helppo selittää se, miten alhaalla sitä sitten oikein käytiinkään. (Ei. En mä oikeesti tollaista rupee väsäämään. Kunhan hahmotin tuota ajatustani...)

Me riideltiin taas kerran Veeran kanssa perjantai-illalla siihen malliin, että oksat pois. En ole oikein tottunut tällaiseen. Oli miten oli, lauantaina asiat taas näyttivät loksahtelevan paikalleen sen jälkeen kun Veera oli ensin hakenut vähän etäisyyttä menemällä siskonsa luo Turkuun yöksi (tai itseasiassa keskellä yötä).

Lauantai oli oikeastaan todella hieno päivä kaikin puolin. Oltiin kaupungilla notkumassa, ostin taas muutaman levyn ja käytiin Adassa kebabilla. Kun Olli ja Matkalakin sattuivat olemaan kaupugilla, käytiin vielä katsastamassa EG:n alakerta ja aivan liian monimutkainen (jopa selvänä) Haluatko Miljonääriksi -peli.

bänditreenejä

Tänään sunnuntaina oli sitten taas perinteinen kamppeet kasaan ja menoksi -päivä, Veera lähti kotiin lukemaan ja minä lähdin studiolle kokoamaan soittokamoja illan bänditreenejä varten. Treenit sujuivat oikein hienosti. Soiteltin hieman ennakkosuunnitelmista (joita ei tosin oikeastaan edes ollut) poiketen yhteentoista asti illalla. Triomme (Markus, Nuppi ja minä) musisointi kuulosti loppuillasta ihan oikealta musiikilta.

Treenien päätteeksi menimme Nupin kanssa vielä Cosmicciin istuskelemaan hetkeksi, nappasimme Sepon mukaamme ja luovutin hänelle pari viikka sitten ostamansa videot. Toivottavasti ne vielä toimivat - ovat olleet käyttämättömänä ainakin vuoden verran ellei kauemmin.

Sain saittiakin taas paranneltua viikonlopun aikana, se on hyvä se. Lapakin on ilmiselvästi joutunut lievään kierteeseen tuon verkkosivunsa kanssa. Minähän jo herraa tästä varoittelinkin - sitä jää koukkuun ennenkuin huomaakaan.

 

<< mennyttä elämää


vaihtoehtoinen helvetti