maanantaina 19.5.2008

Uurastimme Tuuren kanssa loppuviikolla lyhyen videon Norjan reissusta. Reilun kymmenen minuutin pläjäys sai ensi-iltansa lauantain muisteluillassa. Nauruntäyteinen vastaanotto oli paras mahdollinen palkka aikaavieneestä urakasta.

Tenoriosastoamme muistettiin kevätkauden päättävissä piletyksissä myös kunniakirjalla ”TenoriTotuuden ansioituneesta levittämisestä ja loistavasta vastuunotosta tiukassa paikassa”, mikä oli huippua. TenoriTotuutta on levitetty hyvin ahkerasti vuoden mittaan – kuten aina ennenkin –, mutta vastuunottoon liittyvä kunnia jäi hieman hämäräksi. Teimme vain oman osamme kuten kaikki muutkin, kunnia siis ihan jokaiselle! :) Herratenori kiittää ja kumartaa.

Lauantai päättyi hieman ristiriitaisesti. Dynamossa oli kivaa, mutta sen jälkeinen reissu sen viereiseen skebulaan (kun Adassa oli remontin vuoksi jaossa vain seisomapaikkoja) päätyi ilmeisesti jonkinlaiseen vatsapöpöön (tai sitten se oli illan kaksi siideriä), minkä seurauksena oksentelin koko yön. Illalla on ollut parempi, joskin aika nollat-taulussa -olo.

Tämä merkintä on osa Unessa.netin Arkea, joka on yksi Suomen vanhimmista verkkojulkaisuista, jota on julkaistu vuodesta 1999. 

Unessa.net Arki 2008 toukokuu